Garageberegner

Velkommen til Igland Garagen´s Garage beregner. Ved at udfylde lidt information, finde du grundpris på vores standard modeller leveret som precut byggesæt. Du får ekstra information ved at trykke på i-knappen ved hvert punkt. Ved at sende skemaet ind, vil du modtage et uforpligtende tilbud fra os, som indeholder skitsetegninger, fragt og nødvendig information for at starte dit garage projekt.

Tillykke!


  • Tillægsudstyr
  • Færdiggørelse
  • Kontaktinfo

Vælg land


Vælg bredde på garagen

Enkeltgarage:

320 cm i brede passer fint, hvis der ikke er behov for særlig opbevaring sammen med bilen.

Vi anbefaler at man øger bredden med 60 cm til 380 cm, hvis man har en stører bil , ønsker lettere adgang til bilen eller har behov for opbevaringsplads ved siden af bilen.

Halvanden garage:

Denne model fås med 440 cm og 500 cm i bredden. Her er det behovet for opbevaring der Bestemmer hvilken bredde det skal være. En normal bil fylder ca. 3 m af garagens bredde.

Dobbeltgarage :

Den mindste dobbeltgarage er 560 cm brede og passer godt til en stor bil og en lille bil, eller 2 mindre biler. Den garage der sælges flest af er 620 cm bredden, det giver nemmere adgangsforhold ved ind og udkørsel , samt ved åbning af dørerne.

Efter ønske kan vi også leverer garager med en brede på 680.

  • Enkeltgarage
  • Dobbeltgarage
  • Trippelgarage
  • Storbilgarage

Enkeltgarager er standard 320 cm bred


Vælg længden på garagen

Hvordan vælger du den rigtige længde til din garage?

Den kan udvides med elementer på 60 cm til valgfri længde, afhængig af om der er behov for lidt eller meget opbevaringsplads. For eksempel vil en garage med en længde på 740 cm ( 3 ekstra længdeelementer), give et frirum på 2m i dybden . Dette vil kunne frigøre værdifuld plads i huset, som kan bruges til andet end opbevaring.

Garagerne er standard 560 cm lange, ønskes ekstra længde, for eksempel til arbejdsbord i bagkant. Vælges anden længde.